all4hotels favicon
Add Listing
Sign In

 

EUR
Search

You have no bookmark.

Share
Save

FUJI FOUNTAINS NIKOLAIDIS

ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙΑ

Η εταιρεία FUJI FOUNTAINS NIKOLAIDIS είναι η πρώτη βιοτεχνία Σιντριβανιών από το 1983 και η ανάπτυξη της συνεχίζεται με επιτυχία από την 2η γενιά που εξειδικεύεται στη δημιουργία και κατασκευή συστημάτων Σιντριβανιών, με άριστα και εγγυημένα προϊόντα σε άπειρα σχέδια και μεγέθη με σταθερά, εναλλασσόμενα, μουσικά υδάτινα σχήματα με χορογραφίες και κινούμενο πολύχρωμο φωτισμό LED.

Ο σχεδιασμός και η παραγωγή των ακροφυσίων, υποβρύχιων προβολέων και των Συστημάτων Σιντριβανιών γίνεται στην κάθετη ιδιωτική μονάδα παραγωγής μας με πλήρη μηχανολογικό και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, διαρκή παροχή ανταλλακτικών και εξαρτημάτων σιντριβανιών καθώς και service.
Το προϊόντα μας κατασκευάζονται με σύγχρονα μηχανήματα CNC, LASER, υδραυλική πρέσα από φυσικά υλικά με βασικό τον ανοξείδωτο χάλυβα κατά 98% και τον ορείχαλκο με εντυπωσιακό σχεδιασμό και άριστο φινίρισμα.

Τα προϊόντα της FUJI FOUNTAINS NIKOLAIDIS είναι άριστης ποιότητας σύμφωνα με τις προδιαγραφές του συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 & ISO 45001:2018 για το σχεδιασμό, κατασκευή, τεχνική υποστήριξη, πώληση συστημάτων σιντριβανιών και εξαρτημάτων, υποβρύχιων προβολέων, ηλεκτρικών πινάκων, εξαρτήματα και πωλήσεις πισινών και ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των διεθνών αγορών. Η προσεκτική επιλογή των υλικών και ο αυστηρός έλεγχος του κύκλου παραγωγής αποτελεί εγγύηση ποιότητας.

Η FUJI FOUNTAINS NIKOLAIDIS προμηθεύει το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τεχνικές εταιρείες, αρχιτέκτονες και διατηρεί εξαγωγικές δραστηριότητες.

Πραγματοποιεί κατασκευές σε Δήμους, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, καζίνο, κέντρα διασκέδασης, χώρους εστίασης και οικίες.
Η εγκατάσταση γίνεται από το άριστα καταρτισμένο συνεργείο μας με πλήρη τεχνολογικό εξοπλισμό έτσι ώστε να παρέχονται εγγυημένες εργασίες εγκατάστασης που εξασφαλίζουν την άριστη λειτουργία και μέγιστη διάρκεια ζωής των προϊόντων μας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σχεδιασμός

Σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε τη λύση που σας ταιριάζει. Σχεδιάζουμε και αποτυπώνουμε σε μια 3D – φωτορεαλιστική απεικόνιση, ώστε να δείτε πριν κατασκευαστεί, το δικό σας σιντριβάνι, ενταγμένο στο χώρο σας και μάλιστα στην τελική του μορφή.

Πώληση

Η εταιρεία μας προσφέρει τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

Εγκατάσταση

Διαθέτουμε υπεύθυνο συνεργείο, τεχνικά καταρτισμένο και εφοδιασμένο με τον κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό έτσι ώστε να έχετε εγγυημένες εργασίες εγκατάστασης. Έτσι εξασφαλίζουμε την άριστη λειτουργία και την μέγιστη δυνατή διάρκεια ζωής του σιντριβανιού σας.

After Sales Service

Είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας υποστηρίξουμε και μετά την πώληση, τόσο σε επίπεδο συντήρησης, όσο και επίλυσης όλων των τεχνικών θεμάτων. Έτσι το σιντριβάνι σας θα λειτουργεί πάντα άψογα και θα προσφέρει την καλύτερη εικόνα.

Εγγύηση

Όλα τα προϊόντα που κατασκευάζουμε καλύπτονται από γραπτή εγγύηση 2 έτη.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας FUJI FOUNTAINS NIKOLAIDIS www.fountains.gr για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρία στα τηλέφωνα 210 6610525 και 210 6614077 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις info@fountains.gr και sales@fountains.gr.

 

pro-taseis
agrotiko spiti
tema
zougris
greece destination

Ωράριο Λειτουργίας

Monday: 08:00 16:00
Tuesday: 08:00 16:00
Wednesday: 08:00 16:00
Thursady: 08:00 16:00
Friday: 08:00 16:00
Saturday: 08:00 14:00
Sunday: Κλειστά

.

Claim listing: FUJI FOUNTAINS NIKOLAIDIS

Reset Your Password