all4hotels favicon
Add Listing
Sign In

 

EUR
Search

You have no bookmark.

ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. - Hosted By

Share
Save

ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΟΙΝΙΚΩΝ

Η εταιρία ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. εστιάζει στη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής, προστατεύοντας το περιβάλλον, μέσω καινοτόμων γεωπονικών λύσεων. Παρέχουμε μια μοναδική λύση φυτοπροστασίας για τους φοίνικες για τον έλεγχο του Κόκκινου σκαθαριού (Rhynchophorus ferrugineus), περιορίζοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Οι φοίνικες κατέχουν σημαντικό ρόλο παρέχοντας σκιά και ρυθμίζοντας τη θερμοκρασία των δρόμων της πόλης και των πλατειών. Παράλληλα, συμβάλλουν στον περιορισμό των επιπτώσεων της ρύπανσης του περιβάλλοντος και στην ενίσχυση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων.

Η έως τώρα διαχείριση βασιζόταν σε συμβατική ή βιολογική προσέγγιση. Οι απαιτήσεις για ΝΕΑ προϊόντα με οικολογικό προφίλ, με μεγαλύτερη διάρκεια προστασίας, με υψηλά ποσοστά αποτελεσματικότητας, καθιστούν το επίπεδο δυσκολίας εξαιρετικά απαιτητικό. Οι δυσκολίες αυτές εντείνονται με την κατάργηση δραστικών ουσιών, που έως τώρα ήταν αποτελεσματικές και ευρείας χρήσης.

Μια νέα λύση έφτασε τώρα για να σώσει τους εμβληματικούς φοίνικες της Ελλάδας από τα καταστροφικά αποτελέσματα του κόκκινου σκαθαριού (Red Palm Weevil).

Με μία (1) εφαρμογή το έτος, προστατεύουμε τον φοίνικα από την εξάπλωση του Κόκκινου σκαθαριού. Εφαρμόζουμε την νέα καινοτόμο μέθοδο της μικροέγχυσης ΤΜΙ (Tree Micro Injection), τεχνολογίας που αναπτύχθηκε και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Syngenta Professional Solutions μετά από χρόνια έρευνας.

Έχει έγκριση από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την εφαρμογή του στον αστικό ιστό. Σε σύγκριση με τις τρέχουσες μεθόδους ελέγχου, το σύστημα TMI είναι ελάχιστα επεμβατικό, με στοχευμένη εφαρμογή, με ελάχιστη έκθεση στο περιβάλλον και ελάχιστη ζημιά στο φυτό. Με αυτή την μέθοδο εξασφαλίζεται η ασφάλεια των Δημοτών, των επισκεπτών καθώς και των Χειριστών εφαρμοστών, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται η εξοικονόμηση πόρων.

Στην εταιρία Αγροτικό Σπίτι Παπαγεωργίου Μονοπρόσωπη Α.Ε. οδηγούμαστε από την πίστη ότι για να δημιουργηθεί αξία, πρέπει ο συνδυασμός της επιχειρηματικότητας με την κοινωνική και την περιβαλλοντική ευθύνη, να είναι πετυχημένος.

www.agrotikospiti.gr

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2104135553 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@agrotikospiti.gr.

Καταστήματα

1. Ναυαρίνου 4, Πειραιάς

2. Κουντουριώτου 134 Πειραιάς

 

pro-taseis
agrotiko spiti
tema
zougris
greece destination

Ωράριο Λειτουργίας

Monday: 10:00 - 15:00
Tuesday: 10:00 - 15:00
Wednesday: 10:00 - 15:00
Thursady: 10:00 - 15:00
Friday: 10:00 - 15:00
Saturday: 10:00 - 15:00
Sunday: Κλειστά

.

Claim listing: ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.

Reset Your Password