all4hotels favicon
Add Listing
Sign In

 

EUR
Search

You have no bookmark.

Share
Save

CRELI

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ – ΠΡΙΖΟΔΙΑΚΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Μετά από 40 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά ηλεκτρολογικού υλικού, διαλέξαμε τα πιο ποιοτικά υλικά από εργοστάσια σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα και σας τα διαθέτουμε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Έχοντας αφουγκραστεί τις ανάγκες του ελληνικού καταναλωτικού κοινού για υλικά υψηλών τεχνολογικών προδιαγραφών, εύχρηστα και απλής εγκατάστασης αναζητήσαμε και βρήκαμε για εσάς τα υλικά που συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Γνώμονας επιλογής υπήρξε η υψηλή ποιότητα των προϊόντων, η μέριμνα για ασφάλεια των τελικών χρηστών, η εφαρμογή του νομοθετικού πλαισίου των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων καθώς και η ευθύνη μας προς το περιβάλλον και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Χάρη στην πολυετή μας καθημερινή συναναστροφής με Έλληνες επαγγελματίες ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων κατανοούμε πλήρως τις επιθυμίες σας καθώς και τις ανάγκες για υλικά που προσφέρουν λύσεις στις ιδιαιτερότητες των ελληνικών κτιριακών εγκαταστάσεων.

Όντας οι ίδιοι κατασκευαστές, εισαγωγείς και στρατηγικοί συνεργάτες των προμηθευτών μας, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε με το λόγο μας την αξιοπιστία των προϊόντων που φέρουν το εμπορικό σήμα CRELI.

Η εταιρία CRELI ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος παρουσιάζει τα νέα ολοκληρωμένα συστήματα πριζοδιακοπτών MIRA & ERVA της εταιρίας LEZARD, που συνδυάζουν την Υψηλή Αισθητική με την Προηγμένη Τεχνολογία.

Ο σύγχρονος σχεδιασμός, τα χρώματα και οι υφές των υλικών των πριζοδιακοπτών δημιουργούν μια νέα αισθητική στο χώρο σας που θα μπορείτε να αποχωριστείτε. Η ποικιλία των αποχρώσεων σε πλήκτρα, διακοσμητικά δαχτυλίδια και πλαίσια προσδίδει εξαιρετική ευελιξία σε χρωματικούς συνδυασμούς.

Ανακαλύψτε το χρωματικό συνδυασμό που εναρμονίζεται καλύτερα στο χώρο σας και απολαύστε την ηρεμία και την ευεξία που σας προσφέρει.

Η Τεχνική Υπεροχή των πριζοδιακοπτών MIRA & ERVA αποδίδεται στις καλύτερες πρώτες ύλες που χρησιμοποιήθηκαν ποτέ σε διακόπτες φωτισμού. Όλα τα πλαστικά μέρη είναι από πυρίμαχο πολυκαρμπονικό Loesman Bayer Γερμανίας κατάταξης VO που εξασφαλίζει απόλυτη ασφάλεια. Επιπλέον, ο άψογος σχεδιασμός των προϊόντων εγγυάται τη πιο γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση για τον ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη.

Η οικογένεια πριζοδιακοπτών LEZARD ολοκληρώνεται με δύο ακόμα σειρές χωνευτών πριζοδιακοπτών, RAIN ΚΑΙ DERIY καθώς και μία σειρά εξωτερικού διακόπτη DEMET. Όλα τα προϊόντα LEZARD χαρακτηρίζονται από μοναδική αισθητική, τεχνική υπεροχή με τη χαμηλότερη τιμή στην αγορά.

www.creli.gr

 

Contact Information

pro-taseis
agrotiko spiti
tema
zougris
greece destination

Ωράριο Λειτουργίας

Monday: 07:00 - 20:00
Tuesday: 07:00 - 20:00
Wednesday: 07:00 - 20:00
Thursady: 07:00 - 20:00
Friday: 07:00 - 20:00
Saturday: 07:00 - 14:30
Sunday: Κλειστά

.

Claim listing: CRELI

Reset Your Password