all4hotels favicon
Add Listing
Sign In

 

EUR
Search

You have no bookmark.

Share
Save

ΣΤΡΑΤΗ | ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ – LAMINATE

Δραστηριοποιούμαστε στην προμήθεια όλων των τύπων ξύλινων πατωμάτων & laminates καθώς και wpc & ξύλινων deck δαπέδου και περίφραξης.
Με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτουμε, προτείνουμε λύσεις προσιτές και ολοκληρωμένες.

Όλη η λειτουργία μας είναι προσανατολισμένη στην εξασφάλιση της καλύτερης ποιότητας με το χαμηλότερο κόστος.

Οι μακροχρόνιες σχέσεις μας με τους προμηθευτές μας διασφαλίζουν την καλύτερη διαδικτυακή προσφορά στα δάπεδα.

Με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.strati.gr προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη και ξεκάθαρη λύση για τη μετάβαση σε ένα περιβάλλον προσβάσιμο από οπουδήποτε, οποτεδήποτε!!! Ο κάθε συνεργάτης μας, όπου κι αν βρίσκεται, όλες τις ώρες του 24ώρου, έχει πάντα στη διάθεσή του την πλήρη εικόνα όλων των προϊόντων μας. Χωρίς εγκατάσταση λογισμικών, με μία απλή σύνδεση στο διαδίκτυο.

Όλα τα υλικά συσκευάζονται με προσοχή και αποστέλλονται με ασφάλεια σε όλη την Ελλάδα.

Τόσο απλά!!!

Η Φιλοσοφία μας – Τρόπος Ζωής

Έχουμε αποφασίσει να κρατήσουμε τον πήχη μακριά από λογιστικές πρακτικές. Πιστεύουμε πως μία όμορφη κατασκευή φτιάχνεται με κόπο και μεράκι, κομμάτι – κομμάτι. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Όχι σαν τους ανθρώπους που αύριο δεν θα ξαναδείτε αλλά σαν τους φίλους εκείνους που θα είναι εκεί όποτε τους χρειαστείτε.
Με τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς, δεσμευόμαστε να βελτιώσουμε και να αυξήσουμε την επιλογή των παρεχόμενων προϊόντων σε ξύλινα και laminate πατώματα όπως και στα κατάλληλα εξαρτήματα. Η βελτίωση και η επέκταση του περιεχομένου μας είναι μια διαρκής διαδικασία που βοηθά τον ιστότοπό μας να εξελιχθεί, όχι μόνο από την ποσότητα των διαθέσιμων πληροφοριών, αλλά και από τον τρόπο παρουσίασής τους.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε κι εσείς σε αυτό το ταξίδι και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα μάθετε κι εσείς μαζί μας και θα καταφέρετε να δημιουργήσετε κατασκευές όμορφες, ανθεκτικές αλλά και διαχρονικές!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 23960 42009 ή στο email info@strati.gr να σας βοηθήσουμε και να σας καθοδηγήσουμε. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.strati.gr για να γνωρίσετε τα προϊόντα μας.

 

pro-taseis
agrotiko spiti
tema
zougris
greece destination

Ωράριο Λειτουργίας

Monday: 09:00 - 21:00
Tuesday: 09:00 - 21:00
Wednesday: 09:00 - 21:00
Thursady: 09:00 - 21:00
Friday: 09:00 - 21:00
Saturday: 09:00 - 15:00
Sunday: Κλειστά

.

Claim listing: ΣΤΡΑΤΗ

Reset Your Password