all4hotels favicon
Add Listing
Sign In

 

EUR
Search

You have no bookmark.

Share
Save

MY VITAMIN BAR

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΑΤΕΝΤΑΣ

ΑΥΤΟ-ΠΛΕΝΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟΧΥΜΩΤΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

H MY VITAMIN BAR είναι η μοναδική Ελληνική εταιρεία κατασκευής, βάσει παγκόσμιας πατέντας, επαγγελματικών Αποχυμωτών – Ψυγείων, παγκοσμίου εμβέλειας.

Από την ίδρυσή της το 1998 και μέχρι σήμερα, η MY VITAMIN BAR έχει καθιερωθεί σαν μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες στον κλάδο της εστίασης με ειδίκευση σε μηχανήματα παραγωγής χυμών.

Με έμπνευση τις ανάγκες του κλάδου υπήρξε η πρώτη εταιρεία που παρουσίασε στην Ελληνική αγορά αποχυμωτές, μηχανές χυμών και στην συνέχεια το μοναδικό ψυγείο-αποχυμωτή, με αυτόματη πλύση, σε διαφορετικές διαστάσεις και μοναδικά χρώματα.

Στόχος της MY VITAMIN BAR είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη/επιχειρηματία προσφέροντάς του τη δυνατότητα φρεσκοστυμμένων χυμών από φρούτα και λαχανικά υψηλής περιεκτικότητας σε βιταμίνες σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα.

Τα προϊόντα που παράγει η Μy Vitamin Bar, όπως και το όνομα και το σήμα, είναι κατοχυρωμένα από τον ελληνικό οργανισμό διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αριθ. 1008284) και ήδη σήμερα έχει κατοχυρωθεί με το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας.

Προσθέστε φυσικούς χυμούς στην επιχείρησή σας

Με τη MY VITAMIN BAR οι φυσικοί χυμοί είναι απολαυστικοί κάθε μέρα και κάθε εποχή! Εντυπωσιάστε κάνοντας τη διαφορά και τονώστε τον τζίρο σας εύκολα και γρήγορα.

Η μοναδικότητα του MY VITAMIN BAR

Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο… Θέλει μόνο 7’’ δεύτερα!
Με μία κίνηση όλα τα φρούτα & τα λαχανικά στο ποτήρι (χωρίς κόψιμο και ξεφλούδισμα αυτών). Μετά από κάθε χυμό γίνεται αυτόματη πλύση του μηχανήματος με το πάτημα ενός κουμπιού σε μόλις 10’’ δεύτερα. Εντυπωσιάστε με χυμούς κάθε είδους με φρούτα & λαχανικά εποχής όλο το χρόνο. Αυξήστε τα κέρδη σας με χαμηλό κόστος.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε! Η εταιρεία μας έχοντας πάντα στη διάθεσή της το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, παρέχει τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη, ανταλλακτικά, service και συντήρηση εντός της έδρας της. Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε στα τηλέφωνα επικοινωνίας μας, στα email μας και φυσικά, στα social media που προτιμάτε!

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Επιτραπέζια σειρά
Vitamini Pro
Vitamini Ultra
Podium Vitamini
Ηλεκτρικός στίφτης ροδιού

Επιδαπέδια σειρά
Ψυγείο – Αποχυμωτής 0.50m
Ψυγείο – Αποχυμωτής 1.00m
Ψυγείο – Αποχυμωτής 1.20m
Ψυγείο – Αποχυμωτής 1.50m
Ψυγείο – Αποχυμωτής 2.00m
Ψυγείο – Αποχυμωτής γωνία

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.myvitamin.bar για να γνωρίσετε τα προϊόντα μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη MY VITAMIN BAR στο email info@vitaminbar.gr ή στα τηλέφωνα 210 9851077-78.

 

pro-taseis
agrotiko spiti
tema
zougris
greece destination

Ωράριο Λειτουργίας

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursady: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00
Saturday: Κλειστά
Sunday: Κλειστά

.

Claim listing: MY VITAMIN BAR

Reset Your Password