all4hotels favicon
Add Listing
Sign In

 

EUR
Search

You have no bookmark.

Share
Save

3D ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ

Επαναπροσδιορίζουμε τον τρόπο που ο “Κόσμος” βλέπει την επιχείρησή σας!

Η ελληνική εταιρεία 360° POINTS OF VIEW με έδρα την Αθήνα, σας προσφέρει επαγγελματικές, σύγχρονες λύσεις προβολής μέσα από τη χρήση τεχνολογιών 3D.

Ο υποψήφιος πελάτης σας, μπορεί να δει το χώρο που αντιπροσωπεύετε από κάθε οπτική γωνία μέσα από το τρισδιάστατο μοντέλο που η 360° Points of View έχει δημιουργήσει για εσάς.

Με τη χρήση 3D κάμερας και λογισμικού Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) γίνεται δυνατή η δημιουργία εξαιρετικών 3D Virtual Tours για να αναδείξετε το χώρο που επιθυμείτε. Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στη φωτογράφιση, τρισδιάστατη σάρωση ακινήτων και χώρων με αποτέλεσμα τη δημιουργία 3D μοντέλων.

Η ομάδα μας μπορεί να ταξιδέψει σε Ελλάδα και Ευρώπη, για να δημιουργήσει την πιο εξελιγμένη “3D Εικονική Περιήγηση” του χώρου σας, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Η 360° Points of View συνεχώς προσπαθεί να εξελίξει τις υπηρεσίες της, με κύριο στόχο να προσφέρει στους συνεργάτες της, την υψηλότερη ποιότητα 3D Εικονικών Περιηγήσεων στην αγορά.

Έχουμε εξειδικευτεί στην πρωτοποριακή τεχνολογία της 3D και 360° απεικόνισης επενδύοντας διαρκώς σε εξοπλισμό & ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις. Η 360° POINTS OF VIEW σεβόμενη την επιχείρησή σας και τις ανάγκες της, σας προσφέρει ταχύτητα, συνέπεια και ποιότητα στις υπηρεσίες της.

Η ομάδα μας απαρτίζεται από επαγγελματίες στον κλάδο της φωτογραφίας και του marketing, ενώ το πάθος μας για αυτό που κάνουμε μας οδήγησε στο να αναζητήσουμε προηγμένους τεχνολογικά τρόπους δημιουργίας εμπειριών.

Υπηρεσίες

3D Εικονικές Περιηγήσεις: Τρισδιάστατη, διαδραστική περιήγηση χώρων.

Google Street View: Διασύνδεση με το Google Street View, για 24ωρη επίσκεψη του χώρου σας μέσω των Google Maps.

Φωτογραφίες Υψηλής Ανάλυσης: Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης για εκτύπωση ή διαδικτυακή χρήση.

Σχεδιαγράμματα δαπέδου & μετρήσεις: Σχεδιάγραμμα για καλύτερη οπτικοποίηση του χώρου, παραδίδονται σε αρχεία png & pdf.

360 Tags: Δυνατότητα προσθήκης ετικετών, διευθύνσεων πολυμέσων, links σε οποιοδήποτε σημείο της “διαδρομής” με τη μορφή αναδυόμενων σημειώσεων.

Δημιουργία προωθητικών Videos: Ολοκληρωμένα προωθητικά Video, με τη δυνατότητα άμεσης αποστολής και διασύνδεσης με τα Social Media.

Εικονική Πραγματικότητα: Έτοιμα μοντέλα για προβολή σε γυαλιά εικονικής πραγματικότητας.

Στατιστικά Εικονικής Περιήγησης: Μείνετε ενημερωμένοι για την επισκεψιμότητα της 3D Εικονικής Περιήγησης του χώρου σας.

Θέλετε να αναδείξετε το χώρο σας;

Δημιουργήστε μια εκπληκτική 3D Εικονική Περιήγηση με τη βοήθεια μας. Η 3D Εικονική Περιήγηση είναι μια μοναδική εμπειρία διαδραστική και φιλική προς το χρήστη, καθώς κάθε χρήστης έχει τη δυνατότητα να “επισκεφθεί” ένα χώρο και να τον εξερευνήσει ακριβώς σα να βρισκόταν εκεί, από κάθε δυνατή γωνία. Είναι η ιδανική λύση για επαγγελματίες που αναζητούν ένα διαδραστικό τρόπο για να προωθήσουν την επιχείρηση τους.

Οι 3D Εικονικές Περιηγήσεις: είναι ένα μείγμα καινοτόμου τεχνολογίας σάρωσης με λέιζερ και πολυμέσων, συμπεριλαμβανομένων βίντεο, βίντεο 360, ήχου, φωτογραφίας και φωτογραφίας 360, με αποτέλεσμα ένα εντυπωσιακό τρισδιάστατο μοντέλο που μπορεί να περιηγηθεί ο καθένας από οπουδήποτε στον κόσμο.

Η 3D Εικονική Περιήγηση: σας επιτρέπει να περιηγηθείτε σε πραγματικές εγκαταστάσεις. Είναι το ακριβές ψηφιακό δίδυμο ενός φυσικού χώρου, μια εικονική προβολή που αποτυπώνει με ακρίβεια το χώρο που θέλουμε και είναι προσβάσιμη από οποιονδήποτε υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet.

Οι 3D Εικονικές Περιηγήσεις: είναι ο ευκολότερος και πιο δυναμικός τρόπος πρόσβασης σε πραγματικούς χώρους που δεν βρίσκονται κοντά σας και απευθύνεται σε επαγγελματίες που θέλουν να προβάλουν την επιχείρησή τους στους ακόλουθους τομείς:

  • Ξενοδοχεία & Τουρισμός
  • Κτηματομεσιτικά | Real estate
  • Χώροι πολιτισμού
  • Εμπόριο & Εστίαση
  • Αρχιτεκτονική & Διακόσμηση
  • Εταιρίες διαχείρισης ακινήτων
  • Σκάφη Πολυτελείας

Ολοκληρώστε τη στρατηγική μάρκετινγκ της επιχείρησής σας,
συμπεριλαμβάνοντας μία 3d εικονική περιήγηση στο
διαφημιστικό σας υλικό.

Οι 3d εικονικές περιηγήσεις μπορούν να γίνουν πολύ χρήσιμο εργαλείο στην προώθηση ενός χώρου, αφού ο υποψήφιος αγοραστής, ενοικιαστής, χρήστης μπορεί να αντιληφθεί με μεγαλύτερη ακρίβεια το μέρος για τον οποίο ενδιαφέρεται.

Μπορείτε να ενσωματώσετε ένα 3D Virtual Tour στην ιστοσελίδα σας αλλά και να το μοιραστείτε στα social media, χωρίς κανένα επιπλέον πρόγραμμα ή plugin, ενώ με τη χρήση VR γυαλιών μπορείτε να το μοιραστείτε και μέσω εικονικής πραγματικότητας.

Δώστε σε όλους την ευκαιρία να εκτιμήσουν το χώρο σας. Ξεναγήστε τους μέσα από τα social media και ξεχωρίστε με την ειλικρίνεια που χαρακτηρίζει η 3D Εικονική Περιήγηση.

Επικοινωνήστε με την εταιρία 360° POINTS OF VIEW στο τηλέφωνο 2111821212 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@360pointsofview.gr.

www.360pointsofview.gr

 

pro-taseis
agrotiko spiti
tema
zougris
greece destination

Ωράριο Λειτουργίας

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursady: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00
Saturday: Κλειστά
Sunday: Κλειστά

.

Claim listing: 360° POINTS OF VIEW

Reset Your Password