all4hotels favicon
Add Listing
Sign In

 

EUR
Search

You have no bookmark.

Επένδυση τοίχου με laminate

laminates-01a

Η τεράστια παλέτα των χρωμάτων και οι ανάγλυφες υφές που διαθέτουν πια τα laminate, ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο πως δε θα περιορίζονταν μόνο στις εφαρμογές δαπέδων.

Οι αρχιτέκτονες, οι διακοσμητές και οι σχεδιαστές δεν άργησαν να χρησιμοποιήσουν τις σανίδες laminate και στην επένδυση των τοίχων.
Αυτή δεν ήταν μία ασυνήθιστη εφαρμογή αφού οι ξύλινες επενδύσεις τοίχων ήταν μια δημοφιλής τάση διακόσμησης τα προηγούμενα χρόνια και, όπως και πολλές από τις τάσεις εκείνης της εποχής, επανεμφανίστηκε πρόσφατα, νέα και βελτιωμένη.

Ο νέος τρόπος για να μεταμορφώσουμε ένα χώρο με διαρκή και διαχρονική ομορφιά και αντοχή είναι να τον επενδύσουμε με laminate.
Τα laminates στους τοίχους δεν προσφέρουν μόνο φυσική ομορφιά και διαχρονικό στυλ. Τα φυσικά χρώματα συμπληρώνουν την αρχιτεκτονική του χώρου και δημιουργούν μια αίσθηση ζεστής φιλοξενίας.

Είναι ιδανικά όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε χώρους με γήινη ατμόσφαιρα που θα αντέξουν στο χρόνο. Με τα laminates στον τοίχο δημιουργούμε μοναδικά σημεία που μαγνητίζουν τα βλέμματα.
Εφαρμόζονται πολύ γρήγορα από έμπειρους τεχνίτες χωρίς καμία προηγούμενη προετοιμασία του τοίχου ή της γυψοσανίδας και δημιουργούν επιφάνειες ζεστές, φιλόξενες, ανθεκτικές στα χτυπήματα, που καθαρίζονται εύκολα και δε χρειάζονται ποτέ βάψιμο.

Πηγή άρθρου: ΣΤΡΑΤΗ
Laminates και Ξύλινα Πατώματα
Τηλ. 23960 42009
www.strati.gr

Reset Your Password